Анонс семінару «Раціональна фармакологія в педіатрії при коморбідних станах»

З метою підвищення кваліфікації лікарів педіатричного профілю та лікарів загальної практики-сімейних лікарів, згідно з наказом Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації від 19.10.2018 № 90-Адм, для лікарів Запорізької області у виїзному форматі відбудеться семінар «Раціональна фармакологія в педіатрії при коморбідних станах».

Під час семінару планується розглянути питання актуальних сезонних захворювань у дітей (проф. Бережний В.В., проф. Бекетова Г. В., проф. Маменко М. Є., проф. Крамарьов С. О. проф. Охотнікова О. М., проф. Чернишова О.Є.), деякі питання дитячої ендокринної патології (проф. Маменко М. Є.), особливості ліпідного та мінерального обміну у дітей (проф.Квашніна Л. В.) та інші актуальні питання.

У результаті цієї освітньої діяльності учасники семінару зможуть краще орієнтуватися у проблематиці та застосовувати рекомендації у практиці, що дозволить надавати більш ефективну медичну допомогу пацієнтам.

Для участі у семінарі запрошуються лікарі-педіатри-неонатологи, лікарі загальної практики-сімейні лікарі, лікарі-інфекціоністи дитячі, лікарі-імунологи дитячі, лікарі-гастроентерологи дитячі, лікарі-алергологи дитячі, лікарі-терапевти, лікарі-терапевти підліткові.

Дата проведення семінару: 31.10.2018.

Початок реєстрації: 08:30.

Початок семінару: 09:00.

Місце проведення: м. Запоріжжя, вулиця Лобановського, 21, «Славутич-Арена», конференц – зала.