Апаратна нарада Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації

16 травня поточного року відбулася планова апаратна нарада Департаменту охорони здоров’я Запорізької облдержадміністрації з керівниками закладів охорони здоров’я області.

 

На апаратній нараді розглянуті питання:

1. Про стан виконання в 2017 році:

заходів протидії захворюванню на туберкульоз в Запорізькій області;

Цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу в Запорізькій області на 2015 – 2018 роки» за 2017 рік;

заходів щодо протидії поширенню наркоманії, боротьби із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів;

наказу управління охорони здоров’я облдержадміністрації від 12.10.2009 № 530 «Про удосконалення роботи дерматовенерологічної служби в області».

2. Про стан організації надання медичної допомоги ветеранам війни, у тому числі демобілізованим із зони АТО в закладах охорони здоров’я області.

3. Про стан організації фармаконагляду в ЗОЗ області та виконання вимог наказу МОЗ України від 27 грудня 2006 року № 898 «Про затвердження Порядку здійснення нагляду за побічними реакціями лікарських засобів, дозволених до медичного застосування» (зі змінами в наказі МОЗУ від 29.12.2011 № 1005).

4. Проблемні питання в організації дезінфекційно-стерилізаційного режиму та результати моніторингових візитів в ЗОЗ Запорізької області.

За результатами апаратної наради підготовлено рішення, яке направлено керівникам закладів охорони здоров’я області.